Poštovné ZDARMA od 900Kč a platby předem | Dárkové poukazy
774 883 555 (Po-Pá 9-16) | česká vlajka slovenská vlajka
Zaregistrujte se, přihlaste se a získejte slevu na Velikonoce 11% na VŠECHNO i zlevněné!

Kalhotky nebo šortky, kterým dáváte přednost?

Moje prádlo > Blog

Kalhotky nebo šortky, kterým dáváte přednost?

Dámské kalhotky nyní prochází malou revolucí a stále oblíbenější se stává střih šortek.

Nejprve naše babičky nosily kalhotky s nohavičkou (Slight Cinzia) a v pozdější době začalo vadit vykukování nohaviček ze zkracujících se sukní, proto přišly na řadu klasické kalhotky. Zpočátku byly používané materiály i vzhled jednoduché bavlněné a v 50. letech se začala věnovat větší pozornost kvalitnějším materiálům, objevují se první krajky, hedvábí a vyšívané doplňky.

V roce 1974 přišel návrh na první kalhotky střihu string, vycházející z angličtiny = šňůrky a největší oblibě těchto string - tang se těší ženy v letech 2006 - 2008. Tento střih má ovšem spoustu protivníků, protože sluší nejvíce ženám s dokonalou postavou, kterých až tolik není. Tanga by se dle odborníků neměla používat ke každodennímu nošení, ale pouze občasně, nicméně by neměla chybět v šatníku žádné ženy.

Historie kalhotek šortkového střihu je nejmladší, právě nyní zažívají svoje boom a vznikly nejen pro potřebu komfortu každodenního nošení. V nabídce je opět široká škála použitých materiálů přes pohodlné bavlněné (Slight 3995), z jemného mikrovlákna (Leilieve 605) či nádherné krajky (Lormar Deluxe), ale také oblíbený druh laserem střižené, tedy neviditelné pod oblečením (Lilly 937).

Nicméně nesmíme rovněž zapomenout na stále oblíbenější typ střihu brazilek, který má zadní díl užší než klasické kalhotky, ale širší než tanga (neboli zadní díl je stejně široký jako přední). Mezi nejoblíbenější patří opět s laserově střiženým zadním dílem (Lormar Carrie), díky čemuž nepůlí zadek na dvě části, ale hezky kopíruje a vytváří dojem kulatého pozadí. Efektně vypadající jsou rovněž krajky střižené laserem (Lormar Prestige), neobšité gumičkou na zadní části lemující zadeček.

Novinky a akce

Novinky

Akce a slevy

Móda 2024

Dámské

Podprsenky

Kalhotky

Dámské plavky

Erotické prádlo

Dámské oblečení

Body a korzety

Dámské župany

Dámská pyžama

Dámské noční košile

Košilky, topy, tílka

Funkční oblečení

Dámská obuv

Doplňky

Pánské

Pánské boxerky

Pánské trenýrky

Pánské slipy

Pánské tanga

Pánské plavky

Trika a nátělníky

Pánské župany

Pyžama, noční košile

Unisex

Sportovní oblečení

Ponožky a punčochy

Dětské

Dětské prádlo

Oblečení holky

Oblečení kluci

Dětské plavky

Pyžama, noční košile

Dětské župany

Bydlení a domácnost

Ložní povlečení

Dětské povlečení

Prošívaný program

Ručníky, osušky a deky

Ostatní
Dnes je 29.3.2024 a svátek má Taťána, zítra Arnošt.
E-mailové novinky
Zadejte svůj e-mail a my Vás budeme informovat o akcích, slevách a novinkách. Poskytnutím e-mailové adresy potvrzujete, že jste se seznámil(a) s Podmínkami ochrany osobních údajů a souhlasíte s nimi.

Můžete se kdykoliv odhlásit.