Poštovné ZDARMA od 900Kč a platby předem | Dárkové poukazy
774 883 555 (Po-Pá 9-16) | česká vlajka slovenská vlajka

Věrnostní program

Moje prádlo > Články

Věrnostní program

Všeobecné podmínky věrnostního programu internetového obchodu moje-pradlo.cz


1.) Věrnostní program je nevýherní slevový program určený pro všechny naše zákazníky, kteří jsou zaregistrováni na webových stránkách e-shopu www.moje-pradlo.cz a mají přihlášen odběr informačních emailů. Kredit není načítán zákazníkům, kteří uplatňovali velkoobchodní slevu.

2.) Zákazník prostřednictvím nakupovaní získává kredit, který se sčítá s každým nákupem a následnou slevou na zboží, které je objednáno přes e-shop a je zahrnuto do věrnostního programu. Po nasbírání potřebného počtu kreditu, lze kredit vyměnit za slevu na zboží, které není v akci /ve slevě/. Aktuálně je minimální hranice pro uplatnění kreditu nastavena na 1 Kč.

3.) Kredit je sčítán na jednu registraci, pro kterou se realizuje nákup. Kredit je v rámci registrací nepřenosný. Každý zákazník může sledovat stav kreditu na svém účtu po přihlášení, v části "můj účet". Provozovatel internetového obchodu si vyhrazuje právo určovat hodnotu a počet kreditů za jednotlivý nákup i v průběhu trvání věrnostního programu. Kredit je načítán z hodnoty každé objednávky bez poštovného.

4.) Kredit je po odeslání objednávky ve stavu "čeká se". Vzhledem k možnosti vrácení objednávky, výměny apod. je kredit uvolněn až po uplynutí lhůty 3-4 týdnů od odeslání objednávky. Kredit za vrácenou objednávku není přiznán. Kredit v případě výměny je vypočítán z hodnoty vyměněného zboží.

5.) V případě, že na svém kontě má zákazník kredit ve stavu "potvrzeno", může pomocí tohoto kreditu zaplatit některou z dalších objednávek - vyčerpání kreditu.

6.) Kredit je načítán z celkové hodnoty objednávky s DPH bez poštovného. Výše slevy je také odečítána z celkové hodnoty s DPH. Výše kreditu nelze vyplatit samostatně, pouze jako slevu na zboží. Minimální hodnota objednávky je 300 Kč s DPH.

7.) Každý zákazník může doporučit svoji známou, svého známého. Za jeho nákupy se následně načítá také hodnota kreditu. Každý zákazník obdrží na svůj kreditní účet 3% z hodnoty objednávky svojí i z hodnoty objednávky doporučené(ho) známé(ho). Kredit je zaokrouhlován přirozeně na jednotky Kč.

8.) Provozovatel si vyhrazuje konečné právo na přiznání či nepřiznání kreditu. Na uplatnění kreditu nevzniká právní nárok. Zejména se jedná o případy, kdy kredit byl získát v rozporu s dobrými mravy, z důvodu omylu nebo technické chyby systému.

9.) Příklad výpočtu kreditu:

  • Jana si objednala push-up podprsenku Lormar Extragel jen za cenu 374 Kč s DPH. Objedná si přepravu pomocí přepravní společnosti PPL na dobírku za 89 Kč s DPH. Celková hodnota objednávky je 463 Kč s DPH. Jana obdrží za svůj nákup kredit ve výši 11 Kč.
  • Jana náš obchod doporučí kamarádce Petře. Petra si vybere zboží v celkové hodnotě 1056 Kč s DPH. Protože je celková hodnota objednávky větší než 1000 Kč, tak si Petra zvolí dopravu PPL s platbou předem a tudíž cena dopravného je 0 Kč. Celková hodnota objednávky je 1056 Kč s DPH. Petra obdrží za svůj nákup kredit 32 Kč. Protože Jana Petře doporučila náš obchod, získává na svůj kreditní účet 32 Kč a tudíž si při příští objednávce může odečíst hodnotu 11 + 32 = 43 Kč. A to už se vyplatí!


10.) Slevy do kreditního programu jsou načítány od 25.10.2008. Možnost čerpat potvrzený kredit je od 1.10.2009. V případě, že máte pocit, že Váš kredit nedosahuje správné výše, kontaktujte nás prosím na emailu objednavky@moje-pradlo.cz.

Novinky a akce

Novinky

Akce a slevy

Móda 2024

Dámské

Podprsenky

Kalhotky

Dámské plavky

Erotické prádlo

Dámské oblečení

Body a korzety

Dámské župany

Dámská pyžama

Dámské noční košile

Košilky, topy, tílka

Funkční oblečení

Dámská obuv

Doplňky

Pánské

Pánské boxerky

Pánské trenýrky

Pánské slipy

Pánské tanga

Pánské plavky

Trika a nátělníky

Pánské župany

Pyžama, noční košile

Unisex

Sportovní oblečení

Ponožky a punčochy

Dětské

Dětské prádlo

Oblečení holky

Oblečení kluci

Dětské plavky

Pyžama, noční košile

Dětské župany

Bydlení a domácnost

Ložní povlečení

Dětské povlečení

Prošívaný program

Ručníky, osušky a deky

Ostatní
Dnes je 19.4.2024 a svátek má Rostislav, zítra Marcela.
E-mailové novinky
Zadejte svůj e-mail a my Vás budeme informovat o akcích, slevách a novinkách. Poskytnutím e-mailové adresy potvrzujete, že jste se seznámil(a) s Podmínkami ochrany osobních údajů a souhlasíte s nimi.

Můžete se kdykoliv odhlásit.